Privacy policy

Privacybeleid van 2dehandsfashion.nl

In dit Privacybeleid staat beschreven hoe je Persoonsgegevens worden verzameld, gebruikt en aan anderen worden verstrekt wanneer je een bezoek brengt aan www.2dehandsfashion.com (de "Site") of er iets koopt.

WELKE PERSOONSGEGEVENS WE VERZAMELEN

Wanneer je een bezoek brengt aan www.2dehandsfashion.com verzamelen we automatisch bepaalde gegevens over je apparaat, waaronder gegevens over je webbrowser, IP-adres, tijdzone en bepaalde cookies die op je apparaat zijn geïnstalleerd. Terwijl je de Site doorbladert, verzamelen we bovendien gegevens over de individuele webpagina's of producten die je bekijkt, de websites of zoektermen die je op de Site hebben gebracht, en informatie over je interactie met de Site. Deze automatisch verzamelde gegevens noemen we "Apparaatgegevens".

We verzamelen Apparaatgegevens met gebruik van de volgende technologieën:

- “Cookies” zijn gegevensbestanden die op je apparaat of computer worden geplaatst en vaak een anonieme unieke id bevatten. Ga voor meer informatie over cookies en het uitschakelen van cookies naar: http://www.allaboutcookies.org.
- "Logbestanden" traceren handelingen op de Site en verzamelen gegevens waaronder je IP-adres, het browsertype, de internetprovider, pagina's waarvandaan je naar de Site wordt gestuurd en waar de Site je naartoe stuurt, en datum- en tijdsaanduidingen.
    - "Webbakens", "tags" en "pixels" zijn elektronische bestanden die worden gebruikt om gegevens te registreren over je gebruik van de Site.
  Wanneer je een aankoop doet of probeert te doen op de Site, verzamelen we bepaalde gegevens van je waaronder je naam, factuuradres, bezorgadres, betaalgegevens (met inbegrip van creditcardnummers ,ideal betalingen en of alle andere betalmidelenl), e-mailadres en telefoonnummer.  Wij noemen deze gegevens "Bestelgegevens".

 

Wanneer we het in dit Privacybeleid hebben over "Persoonsgegevens", bedoelen we daarmee zowel Apparaatgegevens als Bestelgegevens.

HOE WE JE PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN

We gebruiken de Bestelgegevens die we verzamelen in het algemeen om bestellingen af te handelen die via de Site zijn geplaatst (onder meer voor het verwerken van je betaalgegevens, het klaarmaken voor verzending, en het verstrekken van facturen en/of bestellingsbevestigingen).  We gebruiken deze Bestelgegevens bovendien om:
met je te communiceren;
bestellingen te controleren op potentiële risico's of fraude; en
je informatie en advertenties over onze producten of diensten te sturen, volgens de door jou aangegeven voorkeuren.
We gebruiken de verzamelde Apparaatgegevens (met name je IP-adres) voor controle op potentiële risico's en fraude, en meer in het algemeen om onze Site te verbeteren en te optimaliseren (bijvoorbeeld door analyses te genereren over hoe onze klanten op de Site navigeren en om het succes van onze marketing- en advertentiecampagnes te beoordelen).
 

We verstrekken je Persoonsgegevens aan derden die ons helpen je Persoonsgegevens te gebruiken zoals hierboven wordt beschreven.  We gebruiken bijvoorbeeld Shopify om onze onlinewinkel te beheren. Op de paginamij lees je hoe Shopify omgaat met je Persoonsgegevens.  Daarnaast gebruiken we Google Analytics om te begrijpen hoe onze klanten de Site gebruiken. Op de pagina https://policies.google.com/privacy?hl=nl vind je meer informatie over hoe Google je Persoonsgegevens gebruikt.  Je kunt je ook afmelden voor het gebruik van Google Analytics op de pagina https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

We kunnen je Persoonsgegevens ook verstrekken om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, om gevolg te geven aan een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander rechtsgeldig informatieverzoek dat we ontvangen, of om onze rechten op andere manieren te beschermen.
[[NEEM DIT OP ALS JE REMARKETING OF GERICHTE ADVERTENTIES GEBRUIKT]]
GEDRAGSGERICHT ADVERTEREN
Zoals hierboven beschreven, gebruiken we je Persoonsgegevens om je gerichte advertenties of marketingberichten te sturen die kunnen aansluiten op je belangstelling.  Voor meer informatie over hoe gerichte advertenties werken, kun je terecht op de informatiepagina van het Network Advertising Initiative ("NAI") op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Je kunt je afmelden voor gerichte advertenties via:
[[
VOEG DE AFMELDLINKS TOE VAN ALLE DIENSTEN DIE WORDEN GEBRUIKT.
  VEELGEBRUIKTE LINKS ZIJN:
 FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
    GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
    BING - https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/
]]
Je kunt je ook afmelden voor bepaalde van deze diensten via de opt-outpagina's van de Digital Advertising Alliance: http://optout.aboutads.info/.

DO NOT TRACK
Een "Do Not Track"-signaal van je browser leidt er niet toe dat we anders omgaan met het verzamelen en gebruiken van gegevens.

[[NEEM DIT OP ALS JE IN EUROPA GEVESTIGD BENT OF KLANTEN IN EUROPA HEBT]]

JE RECHTEN
Als je in Europa woont, heb je recht op inzage in de Persoonsgegevens waarover we over je beschikken en kun je v

Contactgegevens:

https://www.2dehandsfashion.com/

2dehandsfashion De smeelen 27 6021vb Budel Nederland T (06) 4702-1613 E Do.2dehandsfashion@outlook.com

0647021613

2dehandsfashion.com is de Functionaris Gegevensbescherming van 2dehandsfashion.nl Hij/zij is te bereiken via Do.2dehandsfashion@outlook.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

2dehandsfashion.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Bankrekeningnummer

Persoonsgegevens die wij verwerken

2dehandsfashion.nl verwerkt wij persoonsgegevens zodat wij u bestelling kunnen verwerken en evt contact met u kunnen opnemen. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

2dehandsfashion.nl verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Do.2dehandsfashion@outlook.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

2dehandsfashion.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

2dehandsfashion.nl neemt #responsibility op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van 2dehandsfashion.nl) tussen zit. 2dehandsfashion.nl gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: #use_explanation

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

 

2dehandsfashion.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen van 1 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

 

Delen van persoonsgegevens met derden

2dehandsfashion.nl deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. 2dehandsfashion.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt 2dehandsfashion.nl uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Delen van persoonsgegevens met derden

2dehandsfashion.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

2dehandsfashion.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

2dehandsfashion.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. 2dehandsfashion.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

2dehandsfashion.nl gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar Do.2dehandsfashion@outlook.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. 2dehandsfashion.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 2dehandsfashion.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door 2dehandsfashion.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Do.2dehandsfashion@outlook.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. 2dehandsfashion.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

2dehandsfashion.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Do.2dehandsfashion@outlook.com

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

2dehandsfashion.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Do.2dehandsfashion@outlook.com. 2dehandsfashion.nl heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: [voeg hier eventueel andere maatregelen die je neemt aan toe]

© 2023 - 2024 2dehandsfashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel